Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 16.05.2022., 19:39   #11376
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
To su svojevremeno radili na kraju Trnjanske kod nasipa praktički ispod mosta, KBZ Elektronik.
Upravo danas bio kod Krese u KBZ-u kad sam se vracao u grad. Kresko je super posten i korekan lik. No za auto, vrlo rijetko ljudi dolaze, kad na prste ruke ljudi danas slazu vlastitu opremu. Jos kad se dogovor proizvodjaca ispuni do 2030, gotovo da ce biti egozotika naci novi auto radio uredjaj u vlastitoj reziji, nazalost.

Mislim da je auto akustiku Matija u Ronisu, jedini ozbiljan u smislu kontinuiranog bavljenja u ZG-u, ima ih jos, necu dusu grijesiti, ali neki ne ulijevaju povjerenje, jer su postali katice za sve. Nedavno se prijatelj vratio s jedne takve instalacije kod mestra, koji je proveo sve konekcije po jednoj strani praga, sve uredno naplatio, dok je altenator cvrkutao kroz zvucnike, kao da ima pocetak bronhijalne astme

Ali zato ugradjuje i plin, ima 24h nadzor, radi i gradjevinu, te jos moze i limar postati ako zatreba.

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Frend je nabavio neke zvučnike Polk T50, pa ga zanima kakvo pojačalo bi to moglo pogoniti. Molim par prijedloga. Info sa službene stranice:
Osjetljivost prosjecna, pretpostavljam normalna velicina sobe? Tako da kvalitetnijih +30-tak watovinja, ili 50-tak iz receivera vjerojatno ce biti zadovoljavajuce, ili sve vise sto ima, ili moze nabaviti. Nisu teski, strpas u auto, odes u bolji salon/ducan i doneses odluku na licu mjesta za pojacalo.

Bit ce da ne pratim, pa sam pomislio da je H grupacija kupila i Polka, pa ga sad i u EU prodaju, ali vidim da je i dalje kod istog vlasnika. Nisam znao da se Polk uopce prodaje kod nas, ili u EU uopce

Za novce, neobican potez s dva pasivna radijatora. Kao da su zeljeli za najmanje novaca izvuci entry stojeci zvucnik. Ali , za novce, mislim u pozitivnom smislu. Polk je imao (valjda i dalje) jako dobar audio forum, na kojem se valjda najmanje pricalo o Polku.

..
Visage je offline   Reply With Quote