View Single Post
Staro 16.05.2022., 10:39   #1384
Proudcroat
Premium
Moj komp

Proudcroat's Avatar

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
U gaming tj. competitive smislu best buy je hyperx cloud2, daleko najvise nude out of the box.. odlično se čuju koraci i slično.. Ali to je to, nema mogućnosti nekih podesavanja..
G pro x nisu nista bolje out of the box od cloud2, a u gamerskom smislu opcenito je upitno po meni da li su bolje od cloud2. Ipak, g pro x nudi mogućnost podesavanja eq. + podesio sam sidetone i mic za nocno igranje da ne budim zenu previse i slicne finese i to je razlog zbog kojeg ipak preporučam g pro x... dakle software koji dolazi s DACom je stvarno močan..

Kupio sam zicane, iako mi sad krivo, trebao sam mozda ipak bežične uzet dok je bila akcija.

Competitive znaci nema tu hollywooda, basa da se trese noga ili sta ja znam..
Kod logitech g pro x se to moze podesavati poprilično, ali ne očekujte cuda.. tko zeli audio slusalice, bolje da kupi 2 razlicita seta, nego da pokusava s logitechom petljat..

Nadam se da ce nekom pomoci ovaj komentar oko odluke...

Pozdrav,

Uzimam sluše i zanimljiv mi je tvoj komentar. Pošto uspoređuješ hyperx i logitech a baš se mislim najviše između njih dvoje.
Ako su u razini ovo dvoje gore onda po tome svemu znači da bi
HyperX Cloud Alpha Wireless bila bolja opcija od logitecha. Jer one su slične cloud 2 al su dodane ove stvari koje si naveo kao prednost logitecha i ima
Dual Chamber Drivers + 300 sati bateriju.
Proudcroat je offline   Reply With Quote