View Single Post
Staro 16.05.2022., 10:09   #6226
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Završio sam Borderlands 3, super igra. U rangu dvojke.
Trenutno igram Control, igra lijepo izgleda. Sve na max s uključenim RT, radi odlično. Dobro su je optimizirali. No, malo me ubijaju checkpointovi i rpg mehanike. Nadogradi ovo, nadogradi ono. Ja bi to sve najradije pojednostavio jer akcija je dobra i priča relativno zanimljiva. Napokon igra u kojoj možeš većinu stvari oko sebe uništiti što daje poseban gušt pri borbi.
Ono što me smetaje je što pri borbama s glavnima ako umreš vraća te na checkpoint koji nije odmah gdje je glavni već malo udaljen. Malo mi je to bez veze. Ne vidim smisla u tome, osim produživanje igre kroz trčanje od checkpointa do glavnog, umjesto da si odmah u borbi.
Da, te mlake rpg mehanike su malo off ali svejedno - vrhunska igretina. 2-3 puta sam je završio. DLCevi su mi bili bezveze...

Završio, doom eternal tag 1 i tag 2.... jebo sliku svoju, na tag 1 sam pri kraju morao stavit težinu na najlakše da bi je prešao - baš pravi hard core. Izjebali su me ko malog majmuna. Kampanju sam 2 puta završio bez problema na ultra violence ali ovaj tag 1 je totalno druga priča...

tag 2 je mali makijato... dosta lakši čak i od base igre.. boss fajt me je razočarao ali dobro... Sad se nadam da i quake serijal dobije malo ID-ove ljubavi...