View Single Post
Staro 15.05.2022., 22:08   #15862
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Strange New Worlds počela dobro, ali već u drugoj epizodi trainwreck.

Uhura je wonder woman, onda ono s muzikom niđe veze, dialozi su kao da ih je pisala SJW Woke AI.

Rebecca Romijn ex. Stamos je placeholder u seriji, bolje da je nisu niti ubacivali jer mi je Christina Chang 100x bolja kao nr. 1 iako malo previše hardcore ali zašto ne.

Pike i njegovi pokušaji zajeba onih elijena su totalno van karaktera Starfleet oficira i na razini vrtićkog uzrasta. Starfleet se nikad ne bi ponaša tako infantilno.

Spock mi je banana žešća, uzdignute obrve i njegove opadajuće okice su u ogromnom konfliktu. Zachary Quinto je puno bolje izgledao kao Spock.

Ricky Gloria Hernandez Colombia ili kako god da se zove zabrijano Xer/Xzdem pronoun aseksualno stvorenje koje utjelovljuje pilot(kinju) je dno dna, kao da su skupili netalentirane statiste iz epizode SNL-a. Pokušaji humora su u ligi sa Amy Schumer, a totalno neprofesionalan nastup na mostu Federacijskog flagshipa je van svake pameti.

Da se Picardu (originalnom, ne ovoj Woke mutaciji) to dogoodilo na mostu izletila bi kroz prvi airlock.