Pozdrav opet, evo samo da javim da sam riješio snimanje prije koji dan.
Već sam lagano bio odustao od toga svega, petljao sam s driverima ali ništa.
I sad sam neki dan opet pokušao s par raznih PC softvera.
Čak sam uspio nešto s OBS programom, ali jednu tekmu snimi dobro, druga laga, nigdje veze, i taj program se smrzava stalno, a instalirao najnoviju stable verziju, uglavnom - smeće od programa što se mene tiče.
Reko idem opet probat Bandicam, i u njemu izmjenjao neke postavke i sve radi super.
Ali ima jedan "mali" problem, na tim postavkama video od nekih 20-ak minuta bude velik cca 15-16GB

E sad, naravno da se to može kompresirat opet s nekim drugim programima ali u tom procesu PC mi plače i cvili i to traje unedogled, tako da sam od toga odustao.
Uploadam direktno tih 15GB na youtubu pa onda on kompresira i smanjuje, tako mi se PC uopće ne opterećuju i sve radi tiho u pozadini.
Uglavnom, evo kanal i videa koje kačim, sve je Full HD i 60 FPS i izgleda dosta dobro za tako staru igru:
https://www.youtube.com/channel/UCFE...z2yeOZA/videos
Po meni je to puno bolja nogometna igra od ovih novih, modernih budalaština pa eto, kome se sviđa nek gleda i lupi neki LIKE
P.S. Sve legende su tih godina igrale, Zidane, Del Piero, Henry, Nedved, Shevchenko..... i stotine drugih, zato najviše i volim tu igru.
Poz