View Single Post
Staro 15.02.2006., 07:55   #2171
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy jebavalovasvasechitarenje!!!

potpuno se slazem sa MM ovaj put,a i vec mi je pun k...c da me neki cheater ismijava ,kao evo Mitzeka musterije...konkretno mi se zgadil gust igranja i druzenja sa ekipom , kad sam vidil da svako malo neki slinavac pokrene kakav mod i zeze ko mutav..

pa dobro kakvo smo mi to drustvo postalo,di covjek covjeku oko kopa ,samo da ispadne bolji,jaci neznam kaj..daavno prije, nije bilo PiCeka,pa smo se s Belom zabavljali..ak bi samo neko i pomislil na varanje, bil je skoksan,zbubetan i proklamiran!! pa da vidim te opet braco jel bus muljal.

a danas,je "oni" su varali pa sam i ja probal, pa sam zaboravil to iskljucit ,al samo za slikanje je bilo, nisam muljal...

znate kaj? imam prek 4 bane i dosad nisam pravio razlike u nasem ,virtualnom svijetu,al sad mi vise nije nekak drago uopce
gledati i citati o kvarezi koja se i tu uvukla ..te prodajem skart robu,te varam na igrama..kaj je sljedece??? mislim.....postajemo slika i prilika stanja svekolikog raspada ,kojeg nam je dosta u stvarnom zivotu,sad i tu nije nista bolje...baah,jadno..

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote