Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.05.2022., 10:00   #61207
rtxghost
Banned

Datum registracije: Apr 2022
Citiraj:
Autor Iluzionist Pregled postova
@nik, bulj0: Hvala dečki, gledao sam baš jutros na 3g staroj C klasi, ni zrna hrđe iznutra na diskovima, a "naoko" su iste debljine...zato sam i pitao. A, jbga, znači za definitivnu ocjenu mora kotač dolje i provjera kaliperom. Nije baš mala lova u igri (oko 5,5k kn sa rukama) pa ne bih da me budalom prave. A isto tako, ne bih pravio budalu od sebe, pa zato bolje ovdje pitam prvo

Uglavnom, koliko sam uspio pohvatati po ovome što sam gledao u jučerašnjem danu, ovi ventilirani diskovi se brže troše ali i manje zagrijavaju, pa su rezistentniji na pucanje i deformacije od klasičnih.
Kad me lik iz servisa zvao i spomenuo samo prednje, pitam ja stanje stražnih diskova, kaže on da su još dobri- opet, "naoko", jutros uspoređivao i mislim da nemaju niti 2/3 debljine prednjih (nisu istih specifikacija, ali opet...). Znači ako ti stražnji još "valjaju", debljina prednjih mora biti u granicama. Auto koči dobro, nemam primjedbi...samo, teško mi je u glavi staviti u istu rečenicu "novo" i "hrđa"...jbga

@Hamm: To onda dođe nešto kao plemenita plijesan na siru, ili ona paučina na vinskoj boci...hmmm...
Očito su novi onda,trebal bi vidit na oko jesu puno potrošeni ili ne,netrebaš ni mjeriti,netreba kotač dolje
Meni su nakon 80k otišle zadnje pločice,prednje su još dobre,diskovi bi trebali izdržati dvije zamjene pločica...ali to je kod mene slučaj...diskovi su možda sad na pola istrošenosti,neznam točno,nisam nikad mjeril
rtxghost je offline   Reply With Quote