Citiraj:
Autor Trekkie4
Ne, nisam nikad... Uglavnom sam se držao mainstream naslova, poput Indiana Jones & Fate of Atlantis, Monkey Island, Broken Sword 1 & 2, Discworld i tome slično.
|
To obavezno skini i odigraj, ima dosta bizarnu i bolesnu atmosferu igra, a i kuži se po imenu, heh. Iz 1998. je i ona neka cyberpunk avantura
Nightlong, to sam si gruntao jel bi probao igrat, al na kraju sam po ytubeu pogledao prohod, nije me se dojmilo baš.
Eeee da, uopće sam zaboravio na taj lik Carlottu, jedino se sjećam nekih vampira, i da si zatvoren/pokopan u grobnicu u jednoj fazi, neki cutscene je oko toga, tak nešto.
Escape from Monkey Island sam na ps2 odradio, isto prije par godina, a stare igre (nažalost) nikad nisam, jednostavno su me zaobišle jer kad su izlazile nisam imao PC, a po igraonicama ih bilo nije.
To se otkad je onaj remaster il remake napravljen pomalo natjeravam da idem ih odigrat, al nikak nać vremena il volje. Opet, pitanje sad kakve bi mi bile i jel bi mi humor pasao, jer nažalost nije isto nešt konzumirat ko klinac il teenager i sad s odmakom 20 godina.
Broken Sword 1 i 2 uopće ne spominji, to su takvi klasici, no treći nastavak sam tek 2020. probao i prošao (baš za vrijeme početka tzv. lockdowna), i on je u 3du, i naravno, nije mi to to u odnosu na prve dvije igre...