View Single Post
Staro 11.05.2022., 21:08   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Da, zanimljivo razmisljas. Ja pak mislim da oni itekako imaju svoje trziste, samo u bogatijim zemljama. Kad vidim ove youtubere content kreatore, svi su na Appleu. Ameri masovno kupuju Apple i znaju samo za Apple.
Nisam mislio na "i" liniju i telefone, vec na pro seriju. Tu su izgubili vojsku korisnika. A koliko se trgovaca opeklo drzanjem "valjaka" na skladistu, dovoljno je da vidis po oglasima kod nas i vani. Naivno su mislili da ce ljudi kupovati vanjsku periferiju, samo da bi mogli dobiti mjesto za utor kartice. Najveci njemacki lanac pro opreme (najvece skladiste u EU) su mi naveli da je valjak bio prodajni fijasko.

Po grafovima iz 2021., Apple je imao 15.1% prodaje doma. 2022. presli su 16%, ne zaboravio da niti jedno racunalo u njihovim medjima, ne koristi vise napora za dobivanje percepcije, upravo da ga svi koriste

To rade jos od 90-te kad su ga gurali u Twin Peaks seriju i zapoceli kao standard promocije u film/TV-u.

Silikonci svakako se trenutno bolje prodaju. M je interesantan, uz neke probleme s audio pricom, no politika zadatih specifikacija, po reket modelu korisnicke nadogradnje, malo je reci odbojna.

Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Ja koristim samo njihove telefone (paralelno uz Android), ali u planu mi je sada s iStyleom napravit recenzije i nekih laptopa i desktopa pa da vidim kakve su im perfomanse u obradi videa, fotografija itd. Zanima me ova serija M1 SoCeva i novih M2 koji dolaze.
Pretpostavljao sam da imas barem jedan telefon, pa zato pitah.

...
Visage je offline   Reply With Quote