Citiraj:
Autor Miki9
Taj Discworld 2 je još i ok bio, prvi je baš notoran.
D. Noir sam igrao na plejki prije par godina, došao negdje pred sam kraj al ga nisam završio, trebao bi ga sad opet odigrat jer se ničeg ne sjećam iz priče, mislim da za njega ima prohod u PSXu, iz 99. il 2000.
|
Noir je stvarno bio težak, i mračan. Što i ne čudi obzirom na ime...

Riješio sam ga nekoliko puta i s vremenom naučio na pamet, ali to je bilo prije puuno godina. Ni ne pamtim kad sam zadnji put igrao D Noir za ozbiljno. Instalirao - to da, više puta. Ali igrao ne, možda bi trebao. Samo se sjećam da je (Carlotta?) sa početka igre zapravo vukodlak, i da je ona (spoiler alert) glavni nemesis cijele priče, iako se to ne vidi kroz prvih nekoliko poglavlja.
Citiraj:
Autor Miki9
Isto tak i Grim Fandango, no tu sam došao tek do one luke, druga godina valjda, svega par dana sam igrao, i to bi morao pogledat prohod da pohvatam konce priče, a ne igram sad sve ispočetka. Malo mi je u igri nespretno upravljanje i onaj inventory.
|
Zanimljivo da puno ljudi kaže istu stvar, da im je bilo teško kontrolirati Mannya u 3D okruženju. Ista stvar navodno i sa Escape from Monkey Island, koji je koristio isti game engine. Meni recimo ovo nije predstavljalo problem, i brzo sam se naviknuo ... jednostavnije mi je od klikanja mišem jer mogu sprintati, brže trčati kad trebam otići na neko udaljeno mjesto
Citiraj:
Autor Miki9
Neznam jesi li kad igrao Sanitarium, al to preporučam ko dost dobru point and click avanturu iz sličnog razdoblja
|
Ne, nisam nikad... Uglavnom sam se držao mainstream naslova, poput Indiana Jones & Fate of Atlantis, Monkey Island, Broken Sword 1 & 2, Discworld i tome slično.