View Single Post
Staro 15.02.2006., 01:12   #2162
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Mislim da je moj stav po pitanju čitanja jasan. Drugo dečki svi koji znate da ljudi koji igraju sa vama čitaju nema puno vajde prije PB-a ali ako se možete nositi sa njima kad čitaju zamislite kaj bute radili kad izađe PB
A sad malo objašnjennjje:
aimbot - imaih više vrsta ili bolje rečeno više nivoa namještanja - po visini dakle headshoot uvijek ili niže uvijek ili manje preciznosti ili svaki metak je kill čak i iza igrača ili skidaj sve za DM ili skidaj protivnike za ostalo itd.
Tu još dolazi crossair konstantno u smjeru pucanja bez obzira na kretanje.
Pa wallhack - možeš se ti skrivati di hočeš a jebač te vidi prko cijele mape dakle vidi kroz zidove.
NO FOG funkcija skida prašinu i dim od dimnih bombi. Pa imamo bojice ilitiga jedna ekipa je jedne florescentne boje druga ekipa druge - recimo kričavo zeleni i kričavo crveni.
Pa klasične fore god mode, no clip itd. itd. itd.
Naglašavam da se sve ovo može namještati tokom igre pa ako slučajno neko postane sumljiv može malo smanjit doživljaj. Jako je poučno pratit ljude kao spectator malo duže. I da dobro je pogledat killcam gdje ima - jednom sam htio napasti tipa da čita jer sam bio usred dima a on me skine vrlo precizno - kad sam pogledao killcam ustvari sam bio pri kraju dima i moja silueta se jasno vidjela.
Za kraj ovo sve možete nači po stranicama klanova , raznim forumima i tak dalje di ljudi kao što sam prije pričao Hrconji prosipaju žuč jer nije još izašao PB. Obečanje Activisiona/Infinity Warda je ubrzo početkom 2006 i to ne samo PB nego i nove mape za MP plus ispravak bugova:clap: Živi bili pa vidjeli. Dotle Sretan Vam Kill: Machineg
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote