Citiraj:
Autor vlatko27
Vjerojatno takozvani "coil whine" čuješ. Koliko znam svaki to ima, ovisi da li čuješ u regularnim uvjetima. Ja svoj čujem u mrtvoj tišini i približim glavu. Ako igram ili bilo što drugo radi, ništa ne čujem. Zaista je PS5 remek djelo, brz, tih i ne skuplja prašinu malte ne haha.
Da, da, to ti je origigi kabel u pitanju. Koristi ili njega ili certified HDMI 2.1 kabel da budeš miran da PS5 odradi sve što može(4K, HDR, VRR, itd.). Ima i jeftinijih non-certified kablova koji mogu raditi ali mene isti osobno uvijek poseru. Tako da kroz godine sam nakupio puno kutiju HDMI kablova. Ima u Svijet medija cca 269kn 2.1 certified 2m kabel, ja taj koristim.
Ili na amazon.de za 10, 15 eura ili lokalno za cca 150 kn non-certified. Uglavnom mora biti HDMI 2.1 kabel.
|
Mislim da sam dobio dobra primjerak kaj se tiče coil whine. Pogledao sam malo po yt i poprilicno sam siguran da nije cw.
Snimka zvuka:
https://u.pcloud.link/publink/show?c...EFMPMuchAdlwcy
Jučer sam probao još jednom i rekao bi da je ventilator. Kada sam ju gasio čulo se kako se vent sve sporije vrti i kako zvuk nestaje s vrtnjom. 99% sam da je vent.
Moram provjeriti ili ako netko zna ovdje jel smijem sam skidati bočne stranice da pogledam ili reklamacija?
Citiraj:
Autor tpm4
Ja na sony tv imam u postavkama nesto tipa "hdmi enhanced" sto upalis na tom ulazu, onda ps5 prikaze da je podrzana veca reza,color range.
|
Budem ovo pogledao isto iako mislim da nemam ove opcije.