View Single Post
Staro 10.05.2022., 09:21   #968
Sonim
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Vjerojatno takozvani "coil whine" čuješ. Koliko znam svaki to ima, ovisi da li čuješ u regularnim uvjetima. Ja svoj čujem u mrtvoj tišini i približim glavu. Ako igram ili bilo što drugo radi, ništa ne čujem. Zaista je PS5 remek djelo, brz, tih i ne skuplja prašinu malte ne haha.

Da, da, to ti je origigi kabel u pitanju. Koristi ili njega ili certified HDMI 2.1 kabel da budeš miran da PS5 odradi sve što može(4K, HDR, VRR, itd.). Ima i jeftinijih non-certified kablova koji mogu raditi ali mene isti osobno uvijek poseru. Tako da kroz godine sam nakupio puno kutiju HDMI kablova. Ima u Svijet medija cca 269kn 2.1 certified 2m kabel, ja taj koristim.

Ili na amazon.de za 10, 15 eura ili lokalno za cca 150 kn non-certified. Uglavnom mora biti HDMI 2.1 kabel.
Mislim da sam dobio dobra primjerak kaj se tiče coil whine. Pogledao sam malo po yt i poprilicno sam siguran da nije cw.
Snimka zvuka:
https://u.pcloud.link/publink/show?c...EFMPMuchAdlwcy

Jučer sam probao još jednom i rekao bi da je ventilator. Kada sam ju gasio čulo se kako se vent sve sporije vrti i kako zvuk nestaje s vrtnjom. 99% sam da je vent.

Moram provjeriti ili ako netko zna ovdje jel smijem sam skidati bočne stranice da pogledam ili reklamacija?

Citiraj:
Autor tpm4 Pregled postova
Ja na sony tv imam u postavkama nesto tipa "hdmi enhanced" sto upalis na tom ulazu, onda ps5 prikaze da je podrzana veca reza,color range.
Budem ovo pogledao isto iako mislim da nemam ove opcije.
Sonim je offline   Reply With Quote