Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.05.2022., 20:37   #61122
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ovo nikak nemrem shvatit. Čak sam i dvaput pročitao jel sam mislio da sam prvi put krivo shvatio.

Kolega, kaj da ti velim, obozavam rucni, u svakoj prilici.

Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Znaci zagreb - split vremenski te dode na isto, sjedil ko idiot u cekaoni i avionu ili u autu na autoputu, ne vidim previse razlike osim kaj s autom stanes di i kad hoces, a na kraju kad stignes na odrediste imas svoj prijevoz za dalje...
Ako bi isao nekome u posjetu, mozda bi i dosao. Ali ako se radi o posjetu/poslu za koji sat, onda mi se sigurno ne da to vozikati u dva smjera.

Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Samo je meni u danasnje vrijeme za obicne potrebe naglasit manuala isto ko da velis da ti je gust s rucnom pumpom vadit vodu iz bunara umjesto otvorit pipu u kupaoni... But that's just me...
Naci vodu bez opreme je vjestina, moj prijatelj iz Kapucinske to radi, te ne bi vjerovao, koliko ljudi placa da upravo ima to sto ti se cini mrsko usporedbom.

Netko hoda po ulici, uopce ne gleda gdje hoda, ne spusta glavu s ekrana. Meni je zanimljivo pogledati sto se novo izgradilo, kakvo je raspolozenje ljudi, upijam atmosferu grada/ulice/trenutka. Netko i rucni i automatiku vozi kao sredstvo prevoza. I rucni se moze voziti izvan okvira "sportske voznje" ako se udje u zadovoljstvo koje pruza.

Sad sam se sjetio, prva Honda Insight je u prvom modelu imala bas rucni s pet brzina. A Toyotina zelja (sada patent) je spominjana jos u prvoj verziji 86/BRZ suradnje, jer su naglasili da zele rucni, sto god buducnost i regulacije donesu.

...
Visage je offline   Reply With Quote