Citiraj:
Autor b1tterman
Čovjek je došao i pitao za savjet i ja sam dao svoje mišljenje. Nije me briga šta će kupiti na kraju. I dalje stojim pri tome da to što možeš kupiti i registrirati auto ne znači nužno da si ga možeš priuštiti.
Premium auti imaju i premium izdatke i to treba uzeti u obzir kad se kupuje takvo nešto, pogotovo s puno kilometara - to je poanta moje izjave 
|
To bi trebalo svakom sa IQ većeg od broja cipela trebalo bit jasno da održavanje skupljeg vozila znaći veće troškove. I odluka o kupnji takvog rabljenog je na kupcu, a ne na nekom drugom.
Problem je vjerojatno u meni, pošto mi nisu jasne dušebrižničke izjave stila; kupio auto zbog sela, vozi premium a ne može si ga priuštit, nema za germu a vozi bmw-a itd. Mene apsolutno boli neka stvar što netko radi sa svojim novcima. Da ga je kupio zbog susjeda i nema para za promjenit filter ulja i da zbog tog auta živi na dvopeku i vodi, zabole me. Kupio ga je svojom voljom i svojim novcima. Al mi smo očito takav narod, nikom ništa ne promakne, i u sve zabada nos... Mislim ono, kad sam ovdje na forumu opisao svoju kupnju auta, i rekao da mi je žena na sve moje prijedloge, rekla; Dragi, ja bi ipak BMW-a, dobio sam komentar u stilu; Dao bi ja njoj da vozi Daciu. Šta reć? Nit znaš mene, nit znaš moju ženu, nit znaš koliko zarađujemo, al morao si prokomentirat i postavit se s visoka.
Tak da je vjerojatno problem u meni pošto su mi takve stvari smiješne i ne kužim taj način razmišljanja. Jbg, možda i godine na grbači imaju ulogu...
Citiraj:
Autor Visage
kod mene upravo suprotno. Da mi platis ne bi ostao bez rucnog. Upravo po najguscem prometu, po najveciim guzvama, tad mi je jos drazi 
|
Ovo nikak nemrem shvatit. Čak sam i dvaput pročitao jel sam mislio da sam prvi put krivo shvatio.
Citiraj:
Autor 1v@n
Ovdje se često voli spomenuti preticanje tegljača na uzbrdici. Voziš se u četvrtoj, vidiš priliku, prebaciš u treću i po gasu. S automatikom bez intervencije ručnog šaltanja u nižu ili u sport mod su takvi manevri malo sporije izvedivi
|
Nemam takvih problema, lijevi žmigavac i gas. I to u comfort modu. Ručno šaltanje probao ravno jednom da vidim jel radi.