Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.05.2022., 17:48   #61118
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
Čovjek je došao i pitao za savjet i ja sam dao svoje mišljenje. Nije me briga šta će kupiti na kraju. I dalje stojim pri tome da to što možeš kupiti i registrirati auto ne znači nužno da si ga možeš priuštiti.

Premium auti imaju i premium izdatke i to treba uzeti u obzir kad se kupuje takvo nešto, pogotovo s puno kilometara - to je poanta moje izjave
To bi trebalo svakom sa IQ većeg od broja cipela trebalo bit jasno da održavanje skupljeg vozila znaći veće troškove. I odluka o kupnji takvog rabljenog je na kupcu, a ne na nekom drugom.
Problem je vjerojatno u meni, pošto mi nisu jasne dušebrižničke izjave stila; kupio auto zbog sela, vozi premium a ne može si ga priuštit, nema za germu a vozi bmw-a itd. Mene apsolutno boli neka stvar što netko radi sa svojim novcima. Da ga je kupio zbog susjeda i nema para za promjenit filter ulja i da zbog tog auta živi na dvopeku i vodi, zabole me. Kupio ga je svojom voljom i svojim novcima. Al mi smo očito takav narod, nikom ništa ne promakne, i u sve zabada nos... Mislim ono, kad sam ovdje na forumu opisao svoju kupnju auta, i rekao da mi je žena na sve moje prijedloge, rekla; Dragi, ja bi ipak BMW-a, dobio sam komentar u stilu; Dao bi ja njoj da vozi Daciu. Šta reć? Nit znaš mene, nit znaš moju ženu, nit znaš koliko zarađujemo, al morao si prokomentirat i postavit se s visoka.
Tak da je vjerojatno problem u meni pošto su mi takve stvari smiješne i ne kužim taj način razmišljanja. Jbg, možda i godine na grbači imaju ulogu...

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
kod mene upravo suprotno. Da mi platis ne bi ostao bez rucnog. Upravo po najguscem prometu, po najveciim guzvama, tad mi je jos drazi
Ovo nikak nemrem shvatit. Čak sam i dvaput pročitao jel sam mislio da sam prvi put krivo shvatio.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ovdje se često voli spomenuti preticanje tegljača na uzbrdici. Voziš se u četvrtoj, vidiš priliku, prebaciš u treću i po gasu. S automatikom bez intervencije ručnog šaltanja u nižu ili u sport mod su takvi manevri malo sporije izvedivi
Nemam takvih problema, lijevi žmigavac i gas. I to u comfort modu. Ručno šaltanje probao ravno jednom da vidim jel radi.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 06.05.2022. u 17:53.
fanATIk je offline   Reply With Quote