View Single Post
Staro 06.05.2022., 10:31   #961
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Čisto da se nadovežem na temu.

Kupio Gran Turismo 7.

Za mene pun pogodak.

Ako vam je Sport bio dobar, ovaj će biti još bolji.

GUI i sama vožnja, na momente neprimjetna razlika. Meni i SP kampanja ima više smisla sada, dodali misije, goalove za ostvariti itd. Auta ko u priči. Obožavam kad točno vidim razliku između prednjeg i zadnjeg pogona npr. Voziti neki 40 godina stari mustang s 600ks po pisti, ne ide to samo tako.

Vožnja k'o vožnja super. Grafika na PS5 verziji, savršena. Dodali modifikacije auta, dodali tuniranje, dodali vizualne stvari (spojlere itd.); nemam zamjerke. GT igram onako usput u pauzi od neke druge igre, na prošli potrošio preko 100h. Ja znam da sam sad mjesecima miran s igrom.

150kn igra + 70kn upgrade na PS5 verziju, zabave pregršt. Pun pogodak.
Meni je nekako dosadan. Osjećao sam nekako da će biti veći thrill, valjda zbog nostalgije, ali baš mi nekako sve dosadno.

Ona muzika i oni likovi iz Caffee-a, pa da nisu mogli neki voice-over napravit, da netko čita taj tekst, bože pomozi...i grind je bože pomozi. Znači onaj roulette ticket, šansa za najmanju nagradu creditsa je 95% a ostali itemi po 1%.

Vožnja je dobra, to je naravno i poanta igre, grafika isto ali eto ja nekako bi najradije zaspao čim ju krenem igrat. Još budala uzeo Deluxe Steelcase edition, kontao igrat ću ovo hiljadu sati ko nekad.
vlatko27 je offline   Reply With Quote