Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.05.2022., 11:20   #61056
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Momci, imam tu neku štelu u zgradi, susjed ima viška BMW 520d, 2014, xdrive, automatik.

Full oprema, kupljen u RH novi. Problem je što auto ima 330k KM.

Daje mi ga za nikakvu lovu, ali previše KM. Čim je rekao koliko KM ima, odustao sam. I onda mi je u glavu lupilo da probam možda?

Zašto ovdje pišem... Razmišljam da ga uzmem na godinu-dvije pa prodam, da se malo vozikam.

Jel imam kakva veća ulaganja u taj auto na toj KM? Auto je registriran prije mjesec-dva, sve radi (bar on tako kaže).

Što mi je rizik na toj KM? Vozio bi ga jedno 20-30k i probao prodati.

I koliko će mi biti teško prodati 520d s jedno 370k km?

Radi se o F10, karavan izvedbi, navigacija, velik display, koža, automatik, grijanje sjedala, sve što srce poželi.

Karavan je F11, ne F10.
Ja ne bih. Na toj kilometrazi bih se definitivno zacudio ako te ne potrefi brdo kvarova. To je B47 motor i ako ga ipak uzmes odmah ga vozi na zamjenu lanca. Takodjer od vecih stvari provjeri da li je mijenjano ulje u mjenjacu. BMW kaze da se to ulje nikad ne mijenja, ZF koji je proizvodjac getribe kaze na svakih 120k. Ako nikad nije mijenjano onda ga ni sada nemoj mijenjati jer bi se moglo desiti da novo ulje digne spenu i da getriba zariba.
Uglavnom, ja ne bih. Moj ima trenutno 130k i hvala Bogu nema nikakvih kvarova, ali kad napuni 150-160k ide dalje definitivno. O 330k ne zelim ni razmisljati.
WraGG je offline   Reply With Quote