View Single Post
Staro 04.05.2022., 19:39   #17480
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Pod pretpostavkom da im vjerujemo i da se kod njih nije događalo, a s obzirom da je riječ o Philipsu, koji ugrađuje nešto lošije kvalitete komponenti, moguće da kod tebe napon struje nije stabilan, pa sje... TV, i kad ga iskopčaš se isprazne kondenzatori.

Preporučam da si provjeriš stabilnost napona i TV spojiš na neki ispravljač napona i vidiš dal će se dalje događati ista stvar.
Ne vjerujem da je radi toga.
Bas par dana orije nego sam odnio TV u servis, smo imali ispad napona u kvartu, prvi put nakon masu godina. (Zvao HEP i potvrdili mi) Ledice mi po kuci treptale, te se od svih uredjaja u kuci, jedino ovaj Phillips TV (imam jos dva TV, jedan 55", jedan 43"), nije htio niti upaliti. Vjerovatno ima neku zastitu.
No, svakako probam, ukoliko se ne uspijem dogovoriti sa Phillips.om. Trenutno se mejlamo, pokusavam im objasniti da ne zelim uzeti rastavljani, praktički novi TV, bez da je ista popravljano, sa ocitim problemom, a koji se ne manifestira svaki dan, vec nekad i samo jednom mjesecno.
Vjerujem da je problem nastane nakon automatske OLED regeneracije preko noci, jer se ovo dogadja jedino kad ga upalim ujutro, i od toga dva puta sam naletio na poruku, da je "refresh complete".

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 04.05.2022. u 20:08.
jucca je offline   Reply With Quote