View Single Post
Staro 04.05.2022., 11:07   #13135
OF&H
Registered User

Datum registracije: Jun 2012
@skalar

sta se tice korisnicke tj tehnicke, s obzirom da su kod mene bili jasno vidljivi ispadi, nisam ima problema s njima, tehnicari su isto bili pristojni i susretljivi (drugi je bia kod mene u komadu nekih 90min, a treci se samoinicijativno vratia na dodatnu provjeru), al nisu svi jednako otvoreni na prihvacanje sugestije da bi problem moga bit kod njih... zadnji koji je bia kod mene je bia najbolji po tom pitanju, doduse njega sam i doceka "naoruzan" sa svim testovima koje sam proba i rezultatima istih

u mene evo i dalje drzi vezu nakon 24+ h, greske se i dalje gomilaju (na ch24 presisalo 110 milijuna) i cisto sumnjam da ce oni ista reagirat dok je veza stabilna... da se razumimo, stabilnost veze je i meni najvaznija, puna brzina je tu, i ne osjetim neka stekanja neta (npr. gledanje neceg na hbomax radi bez ikakvih problema)... za sada necu nista cackat i testirat dalje vec pustim neko vrime da vidim oce li nastavit drzat vezu stabilno ili ne... al svakako je frustrirajuce da nakon sta su nasli razlog smetnji na visim frekvencijama stanje nakon njihova izlaska na teren jest gore nego sta je bilo (promatrajuci podatke s routera sta je jedino sta mi je i dostupno), jer su sve frekvencije u rx smjeru redom pale u rasponu 3-6 dB gledajuci MSE...

s komentarom za komunikaciju se slazem, ona svakako nije na razini na kojoj bi tribala bit...
OF&H je offline   Reply With Quote