Odigrao Horizon Forbidden West, na hard.
Odigrao sam main misiju, dosta side questova (od ovih što sam našao, ostala mi 3), sve dronove, sve black boxeve, sve cauldrone, sve tallneckove. Ispalo me nekih 77% i nekih 55h.
Hunting grounds, arenu, utrke i te gluposti nisam odradio sve (jednu ili dvije utrke, jedan ili dva hounting grounds i to je to). Bačeno vrijeme, nema ikakvog rewarda za to, što me baš onako, razljutilo.
Igra ko igra je i dalje odlična, no meni je prvi dio bolji.
Ova priča nema takvu dubinu kakvu ima prvi nastavak, ideja je odlična, priča je čak odlična, no nešto mi fali.
Osobno, prevelik izbor oružja i municije. Side questovi svi jednaki, svi na istu foru.
Ovi dodaci, tipa ronjenje po spiljama i kolektanje onih green kristala, nepotrebni.
Dodali su dosta toga, neću spoilat, ali ima dosta stvari koja jedinica nema. Machines, fakat dobro izgledaju, inspiracija dobra, ima svega. Od zmija do dinosaura.
Smeta me što već u startu (obono ja, koji igrao sve redom), sam morao dosta toga preskočiti do kad ne dobijem stvari kasnije (firegleam npr.), što bi bilo super da je bilo rečeno kroz priču. Ovako, gubio sam sat vremena skčući uokolo, da skuži da je to nemoguće otvoriti.
Našao ponešto bugova, ništa strašno. Ja sam igrao na 60FPS-a, grafika je iskreno, malo ispod očekivanog za mene. Očekivao sam nešto više od grafike. Probao igrati na 30, previše je to trzavo bilo.
Kraj, onako, dobar. Zadnji boss mi je na HARD dosta muka zadavao, ali riješio na kraju. Čim sam zgotovio zadnjeg bossa, igra me prestala zanimati. Završio s jednim legendary oružjem i jednim legendary armorom, nemam volje farmati više mašine da skupim materijal.
Platio 400, prodao za 350kn, 50kn uloženo/dobiveno, vrijedi svake lipe.
Preporuka ako vam se svidio prvi dio.