Nema potrebe za tim više, to sve odradi Move to iOS, novi feature na iphoneu (novi za mene, nisam znao za to prije). Poklikaš mu foldere koje da ti migrira i on to odradi.
Staviš i aplikacije (nemaš izbora koje, nego samo (apps - yes/no). Ali on doslovno skine s app store-a aplikacije i to je to.
3rd party aplikacije su problem, fokus na viber i vacap. Ima još toga, ali dosta toga su neke custom aplikacije koje Dr.Fone nije ni našao, kamoli transferirao (tipa neke custom GSP aplikacije). Bankovne aplikacije, nula bodova. Email (IMAP, custom konfiguracija servera), nula bodova. Ništa nisam riješio s tim osim vacapa.
Cijela migracija traje (bar s ovim gore "Move to iOS") dobrih 2-3 sata.
Pogotovo kada prenosiš 50GB slika, 20GB podataka itd.
Na kraju su mi ostali samo viber i vacap, vacap uspio, viber ne. Što nisam na žalost znao. Da mi je gore netko napisao, frende, to ti je samo za vacap, ne bi kupio uopće.
Uglavnom, osim za vacap i ovih gore 30$ što si ti napisao, ta aplikacija nema nikakvu funkciju, pogotovo kad su ovi vragovi dali mogućnost da ti sve sam odradi.
180EUR, 5 uređaja, 1 godina licenca.
Moja poruka prije je samo bila namjenjena nekome tko će tražiti isto što i ja, da se ne zaleti kao što sam se ja (moja krivica).
Viber nije moguće više transferirati, bar ja nisam našao način. A googlam već 5 dana.
Viber dokumentacija to potvrđuje, support isto tako.
Cross-platform Viber migration is no longer possible.
Probao sam izvući i viber na backup na komp, što ide, ali je kriptirano, tako da ne možeš ni iskoristiti backup za pregleda poruki ili nekog history-a. Osim da ga importaš u viber, nula bodova.