View Single Post
Staro 02.05.2022., 16:51   #13113
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor OF&H Pregled postova
evo kratak update s moje strane... nisu jos nista radili po pitanju sredjivanja nodea za zgradu, al evo veza se drzi skoro vec 3 puna dana (uz bas more gresaka al nema gubitka sinkronizacije), valjda ostane stabilno i u narednom periodu... povecan broj gresaka je bia vidljiv jos dok je tehnicar testira direkt s njihovim kabelima...

inace, nisam spomenia neki dan, al na samom kraju druge vizite u cetvrtak mi je tehnicar da dva high pass filtera koja su stavljeni za prikljucke za tv na splitterima (za tv u kuzini odma na vratima, dok za tv u dnevnom na spliiteru tamo) i cini se da to pripomaze sa stabilnoscu veze... takodjer je istekan i treci krak (za sobu, ne koristi se vec neko vrime)...

vidim oce li kroz iduci tjedan doc to sredit za node pa javim update cim bude novosti po tom pitanju...
evo kod mene 5 dan nepuca,greške su i dalje oko 400 po kanalu nepopravljive se smanjuju,sa tv-ima nemam apsolutno nikakvih problema
internet trzne 1-2 puta dnevno u prazno više neodlazi,da nema tih grešaka više nebi ni brinuo više,kako vrijeme prolazi moguće je da u firmweru fritza
je neki bug i da broj grešaka nije stvaran jer broj prikazanih grešaka bi morao nekako utjecati na liniju,a osjetitativno je bar kod mene osi ti 1-2 trzaja bar
za sad sve gotovo perfektno,šteta da sami nemožemo nadograditi firmware jer već neko vrijeme ima labor (beta) 7.39 za skinuti,a sa iskustvo sa fritzom 7590-
7.39 donosi znatna poboljšanja .
p.s.

greške su gotovo nestale

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 02.05.2022. u 19:19.
skalar je offline   Reply With Quote