Citiraj:
Autor OF&H
evo kratak update s moje strane... nisu jos nista radili po pitanju sredjivanja nodea za zgradu, al evo veza se drzi skoro vec 3 puna dana (uz bas more gresaka al nema gubitka sinkronizacije), valjda ostane stabilno i u narednom periodu... povecan broj gresaka je bia vidljiv jos dok je tehnicar testira direkt s njihovim kabelima...
inace, nisam spomenia neki dan, al na samom kraju druge vizite u cetvrtak mi je tehnicar da dva high pass filtera koja su stavljeni za prikljucke za tv na splitterima (za tv u kuzini odma na vratima, dok za tv u dnevnom na spliiteru tamo) i cini se da to pripomaze sa stabilnoscu veze... takodjer je istekan i treci krak (za sobu, ne koristi se vec neko vrime)...
vidim oce li kroz iduci tjedan doc to sredit za node pa javim update cim bude novosti po tom pitanju...
|
evo kod mene 5 dan nepuca,greške su i dalje oko 400 po kanalu nepopravljive se smanjuju,sa tv-ima nemam apsolutno nikakvih problema
internet trzne 1-2 puta dnevno u prazno više neodlazi,da nema tih grešaka više nebi ni brinuo više,kako vrijeme prolazi moguće je da u firmweru fritza
je neki bug i da broj grešaka nije stvaran jer broj prikazanih grešaka bi morao nekako utjecati na liniju,a osjetitativno je bar kod mene osi ti 1-2 trzaja bar
za sad sve gotovo perfektno,šteta da sami nemožemo nadograditi firmware jer već neko vrijeme ima labor (beta) 7.39 za skinuti,a sa iskustvo sa fritzom 7590-
7.39 donosi znatna poboljšanja .
p.s.
greške su gotovo nestale