View Single Post
Staro 02.05.2022., 12:45   #1437
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Kad smo već kod kaciga, planiram kupiti malo ozbiljniji roomobil od ms e20, htio bih i poštenu kacigu, da mi ne buded vruće pod njom, da me dobro štiti, daa ima vizir prozirni i onaj sa zatamnjenjem, da ne moram ispod naočale nositi, nego da mogu spustiti posebno svakokg. Ima li tko kakve preporuke?

Pošto mi se izgubio post u moru rasprave, da ga malo stavim u fokus
Onda trebas iz moto price postaviti pitanje specijaliziranom ducanu. Nisam motoras, ali znam da su komunikacijski kacige postale sve pametnije i pametnije.

Jer za romobile, trenutno su hit sklopive kacige, pa ih imas more na biranje. Prelistaj Aliju, cisto radi ideje kako izgledaju, jer tu ionako ima puno kopija poznatijih imena. Mada u prilogu imas i moto robusnih za kakve pitas.

A za znojenje ti jedino moze vlasnik odgovoriti, ili bolje, u moto ducanu pregledati modele. Samo, kad bi (nedaj boze) za sebe isao takvu grdosiju stavljati, onda bi prvo gledao kvalitetu vizira, od jos kvalitetnijeg materijala. Jer kroz to ces gledati konstatno dok se vozis. Nekome svjedno, nekome nebo i zemlja, da ne idem u objasnjenje, bolji trgovac ili vlasnik ce ti ionako naglasiti.

....
Visage je offline   Reply With Quote