Tema: Novi site?
View Single Post
Staro 20.04.2002., 23:41   #1
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Datum registracije: Dec 2001
Novi site?

Evo ovako narode!
Sinoć mi je sinula ideja o pravljenju sitea koji bi se bavio isključivo overclockingom.Pošto je većina nas ovdje na forumu mlada i ambiciozna mogli bismo započeti naš projekt na nekom besplatnom serveru.Recimo: ja prijavim nove stranice na averi.hr imena recimo ''Overclocking'' i dobijem od njih username i password.Nakon toga osnujemo tim od nekoliko ljudi odavde koji imaju volje ,znanja i želje baviti se nečim takvim.Prije svega mislim na mlađe(soda ,greg,tihomir...) ma tko god želi može se javit.Jedini problem bi bio to što smo udaljeni fizički jedni od drugih.Ali pošto većina nas ima mobitel (valjda) to ne bi bio neki veliki problem.I sada: Ja svima dam username tako da preko FTP-a mogu u svaki čas staviti nešto što napišu (članak) i postaviti ga na server.No prije svega toga treba dizajnirati web ali mislim da bi za to mogla poslužiti personalizacija PC Ekspertovih stranica(valjda to služi zato, nisam siguran).
Testove naravno ne bi sami provodili već bi ih prenosili sa stranih siteova manje ili više prevedene na naš jezik. Ali naravno osnovao bi se i help tim koji bi pomagao posjetiteljima. Mislim stvarno da je ideja super i želim znati koliko vas je zainteresirano za ovo?
Kažem to vam ne bi bila obaveza već lagani hobi(tražite po internetu naletite na dobar review nekog coolera i postavite to malo obrađeno na site u svakom trenutku. Jer zašto svoj talent ne bi iskoristili? Samo nam treba jedan dizajner (recimo da sam ja poludizajner) i netko tko bi malo redovitije nadgledao jer nas je dosta po školi pa ne možemo sve uvijek stići!
Pošto zbilja imam još toga za reći a ne mogu se svega sjetit zanima me vaše mišljenje pa ćemo u detalje razraditi plan!
Pa eto recite svoje mišljenje i da li želite sudjelovati(makar nas bilo i deset)?