View Single Post
Staro 29.04.2022., 11:41   #1343
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ja sam imao neugodnih iskustava i sa mall.hr i sa mnogim drugim trgovinama, tako da prema trgovcima više ne gajim nikakve osjećaje jer ih gledam isključivo kao pravnu osobu a ne kao djelatnika koji možda jest ili nije napravio grešku baš kao što i oni mene gledaju kao novčanik a ne kao osobu, jer čim dobiju moj novac za njih više ne postojim. Sukladno tome podržavam borbu za svoja prava, samo mi je nevjerojatno da im se isplati slati marshall slušalice osim ako su stvarno procijenili da će imati najmanji gubitak na taj način, ali oni to bolje znaju od nas. I da, slažem se, Hrvati su slabo upoznati sa svojim pravima, ali mi smo općenito nacija koja se teško pokrene ako treba nešto promijeniti jer se čeka da to odradi netko drugi. Baš me zanima da li će kod sljedeće akcije (a sudeći prema povijesti mall.hr će opet nešto objaviti po preniskoj cijeni) forumaši vidjevši rezultate zalaganja gornjih koelga naručiti svaki po 10 komada tog nečega što je sniženo....jer će mall.hr morati slati jedno 1000 OLED televizora da kompenzira sve zahtjeve.