View Single Post
Staro 29.04.2022., 11:32   #1342
Xiaomi
Premium

Datum registracije: May 2018
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Čitam ovu temu i ne vjerujem što se sve izdešavalo posljednjih dana. Znači, neki koji su kupili slušalice su ih i dobili, ostali nisu iako ih je Mall.hr i dalje oglašavao i stavljao na zalihu. Zatim je počeo poništavati narudžbe i oni koji se nisu bunili su u potpunosti izvisili jer su htjeli ispasti fer prema trgovcu. Neki od onih koji su se bunili su prihvatili bon od 150kn iz svog osobnog razloga, a ostatak nije prihvatio ponudu i sad mall šalje slušalice koje koštaju više od 2000kn ovim ostalima s tim da neki nisu prihvatili ni to? Znači onima koji prihvate bilo kakvu kompenzaciju uključujući i ovih 150kn je pretpostavljam priča gotova i tu je situacija zakonski riješena. Na koji način se onda rješava slučaj ako kupac ne želi prihvatiti ništa od ponuđenog? Ide se na sud? Kolega iznad će dobiti robu u vrijednosti 20000+ kuna. Znači da kolegi još iznad njega koji je spominjao OLED TV mogu komotno i TV ponuditi? Zar im nije isplativije doslovce kupiti od bilo koejg dobavljača ili krajnjeg maloprodajnog trgovca te iste panasonic slušalice i slati ih svima i gotova priča?
Cirkus ukratko. Ja sam htio Panasonic sluške, uredno ih platio. Otkazali su narudžbu, otegli su na maksimum s odgovorom. Jednostavno mi se ne da natezati s njima. Niti sam mislio da će se ovako nešto desiti, kao ovo sa Marshall slušalicama daleko skupljim (wtf?). Ispada da mi koji smo prihvatili bon i povrat love, a ima nas smo debili.Imaju svoju politiku kakvu imaju, uzmite im što više moguće i sve ok. Nemojte pristati na Marshall, idite do kraja, ima vas.
Xiaomi je offline   Reply With Quote