Tema: Revolut
View Single Post
Staro 29.04.2022., 10:03   #2407
mierdadeltorro
Premium
Moj komp

mierdadeltorro's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
hmm.
2017 su to mijenjali kolko znam:

Među brojnim poreznim novinama, pomalo skrivena od očiju javnosti, našla se i izmjena Općeg poreznog zakona kojom se nameće obveza bankama da Poreznoj upravi dostavljaju podatke o prometu svih kunskih i deviznih računa građana. Dosad su poreznici raspolagali podacima o prometima na žiroračunu građana, a po novome imat će uvid i u transakcije na tekućim i štednim računima u zemlji i inozemstvu

https://www.tportal.hr/biznis/clanak...ve-vase-racune

Uz mogućnost uvida u podatke o financijskim transakcijama i štednji hrvatskih građana u inozemstvu do kojih mogu doći razmjenom, automatski dobivaju i potpuni pregled transakcija na svim računima otvorenim u domaćim bankam

Na udaru porezne uprave mogli bi se naći svi kojima se na tekućim računima, uz plaću, pokažu i neki drugi redoviti prihodi (uplate) na koje nije plaćen porez

Primjerice, pod povećalom poreznika mogle bi se naći osobe koje se bave prodajom rukotvorina putem prodajnih portala u inozemstvu ako nisu registrirale djelatnost i platile porez, a uplate im sjedaju na tekući račun.

i to sve samo zato kaj ce REVOLUT postat banka i dat mi tekuci racun.
Pa tekuci imam pa revolut mogu zatvorit.

sve mi se čini da ću naručit online lažnu osobnu kreirati OIB sa online generatorom, napraviti si fake identitet, da sakrijem ovo malo novaca što imam od ove lopovske države.
mierdadeltorro je offline   Reply With Quote