Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.04.2022., 07:33   #60997
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Svaki automobil na vodikove celije je... pazi sad... elektricni (mind blown).

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Iz kojeg razloga tocno? Zbog toga sto im acu okepa ako automobili stoje koji tjedan bez paljenja? Drama iz nicega.

“ Kao i godinu prije najčešći kvarovi su bili na akumulatoru, i to s udjelom od čak 46.2 % od 3.49 milijuna detektiranih kvarova. Lagani rast broja kvarova na akumulatorima objašnjava se pandemijom, odnosno činjenicom da je više automobila tijekom lockdowna stajalo duže vrijeme što može biti poražavajuće za električne uređaje.”
Bas, to je vise studija (ne)pouzdanosti marki akumulatora. S time da ne mozes ni same akumulatore kriviti jer svaki auto ima drugaciji "idle drain". To ti je onako...studija za generiranje klikova ;-)

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ma pusti vodik. Kupi kefira ili cokolade za 65 kn,

odigraj za MX-a, pa da se i on u Tesli vrati doma.

Da spasimo sto prije planet

...
Volkene, da li je slika iz rudnika uhvacena tvojim Fairphoneom ili su ti je poslala djeca cvjeca iz Riyada?

... znas kakvi smo mi iz Dubrave, samo Brand je bitan i onda se lijepe lazni spojleri, auspusi i naljepnice. Naravno uz sto veci lik modnog kreatora na trenirci.

MXova i moja Tesla voze na LFP baterije gdje N predstavlja udjel Nikla.

Budi drug i posudi jedan krug na tvoj NMC celijama pogonjenom romobilu do Konzuma, da okusimo taj dasak luksuza kao sto su Domacice i Nikal pod guzom.

MX i ja cemo stajati zagrljeni na guvernalu kao Rose i Jack na Titaniku, dok srljamo u propast pod kormilom kapetana Muska.