Svaki automobil na vodikove celije je... pazi sad... elektricni (mind blown).
Citiraj:
Autor Hamm
Iz kojeg razloga tocno? Zbog toga sto im acu okepa ako automobili stoje koji tjedan bez paljenja? Drama iz nicega.
“ Kao i godinu prije najčešći kvarovi su bili na akumulatoru, i to s udjelom od čak 46.2 % od 3.49 milijuna detektiranih kvarova. Lagani rast broja kvarova na akumulatorima objašnjava se pandemijom, odnosno činjenicom da je više automobila tijekom lockdowna stajalo duže vrijeme što može biti poražavajuće za električne uređaje.”
|
Bas, to je vise studija (ne)pouzdanosti marki akumulatora. S time da ne mozes ni same akumulatore kriviti jer svaki auto ima drugaciji "idle drain". To ti je onako...studija za generiranje klikova ;-)
Citiraj:
Autor Visage
Ma pusti vodik. Kupi kefira ili cokolade za 65 kn,
odigraj za MX-a, pa da se i on u Tesli vrati doma.
Da spasimo sto prije planet
...
|
Volkene, da li je slika iz rudnika uhvacena tvojim Fairphoneom ili su ti je poslala djeca cvjeca iz Riyada?
... znas kakvi smo mi iz Dubrave, samo Brand je bitan i onda se lijepe lazni spojleri, auspusi i naljepnice. Naravno uz sto veci lik modnog kreatora na trenirci.
MXova i moja Tesla voze na LFP baterije gdje N predstavlja udjel Nikla.
Budi drug i posudi jedan krug na tvoj NMC celijama pogonjenom romobilu do Konzuma, da okusimo taj dasak luksuza kao sto su Domacice i Nikal pod guzom.
MX i ja cemo stajati zagrljeni na guvernalu kao Rose i Jack na Titaniku, dok srljamo u propast pod kormilom kapetana Muska.