Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 27.04.2022., 11:34   #3028
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Vjerujem da nisam pretjerano zahtjevan i neka srednja klasa bi trebala biti zadovoljavajuca. Mislio sam da su te sony od 60kn dno dna ali onda sam na poklon dobio neke bijele inače bundelirane sa samsung ili huawei mobitelom nisam siguran (ako zna netko nek kaže koji proizvođač sa mobitelom pakira ove fensi bijele slušalice sa slike) i te su još još gore. Sony nema basa ali barem malo manje izobličen zvuk od tih fensi bijelih. Ukratko oboje te slušalice su za ništa i zvučnici ugrađeni na jeftikaner acer laptopu su 5 puta bolji.
Dakle trebam čisto da zvuk ima nesto basa tj dubinu te cist visokotonac bez izoblicenja. Ako je takvih slusalica slab izbor onda mogu i neke vanjske vece, s tim da ne izoliraju uho tj da nemaju gumene izolatore jer ne planiram sa sluškama hodat kroz grad ili negdje drugdje kroz buku. Mogu i neke "gamerske" (Imam jedne takve -creative fatality i cist ok su iako nista posebno. Imaju tona i dubine ali fali malo finoće) Pozeljno da jedinice koje se prislanjaju na uho nisu preglomazne

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 14.08.2022. u 18:22.
darkijas je offline   Reply With Quote