View Single Post
Staro 26.04.2022., 21:25   #987
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Nema Overseas Express hrackanje threada, pa se nazalost moram u Futura IT thread pojadat, sorry nije kritika Futuri nego OE-u kojeg koriste za dostavu

Dakle, sretan ko pas ulovim KFA2 RTX 3060Ti u Futuri u subotu... top cijena, 4.300,00 HRK... jos zovnem da bi doso po nju, vele moraju potegnut iz skladista, bude u pon-uto tek.... ma nista, narucit cu prek webshopa... pricekam malo, pon-uto ce bit kod mene.

Danas (uto) ujutro eto dostave Overseasom... dosla graficka ovakva: https://imgur.com/a/bM87I3i

Takvih novih nema vise nigdje, sve druge su i po 1200 kn skuplje... I umjesto hrpe sati na gaming, neprospavanih noci uz 144 fps i sl. - cekanje da se Overseas "ocituje" po tom pitanju, vjerojatno povrat love i trazenje nove ispocetka za vise para.

Ostecenje je btw. GRDO - spigana kartica, polomljena plastika, kompletno savinuti heatsink, krhotine ispadale van... i to sve dok je kartica bila u zastitnoj kutiji koja je valjda 2 cm zastitne pjene s svih strana... Ili sortiraju robu s grtalicom, ili ju je netko autom pregazio

Again, nije kritika Futuri, momci su izisli u susret s vise alternativnih rjesenja, na meni je da odaberem, nije propala lova - al' tako vam svega promijenite dostavu na DPD ili nesto bolje od Overseasa...