Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nadam se da će se što manje zajebavati s Mishinim autom i da će naći svoj ekvivalent jerbo iza tih "collaba" stoje mutni poslovi, gdje najčešće šljakeri, u ovom slučaju Sreten, izvuku kraći kraj.
Ova Alpinka je dobar projekt, a kako mu je "profić" sleevao blok, to je kriminalno
Računica je jednostavna - zaradiš na youtube više nego što su dijelovi koštali, a na kraju prodaš auto privatno nekom zagriženom fanboyu, koji najvjerojatnije neće auto pomaknut s mjesta više od 2000km po godini, tak da sve što se dogodi će biti da je "od stajanja" 
|
Ma ok, mishu ne pratim i vjerujem da je to sve drek. A za Alpinu, za te aute se zna da su limuni bili od kad su sišli s trake.
No ovo što je lik napravio na bloku je koma. Dakle netko tko se navodno 10+g bavi time da ne može odradit bušenje na specijalu mi je fakat čudno.
Ali ne želim se bavit time, da je to moj auto otišao bi kao donator odavno
Citiraj:
Autor webstartm
+1
Meni Misha nikad nije sia kako triba, diskutabilni su mi mnogi njegovi zaključci...
Je, sleevanje je stvarno ispalo katastrofa
Inače curi je uzea 2009 E70 X5 V8 4.8i, N62B48 355KS ,originalno iz Dubaia, tako da ćemo i to gledat uskoro
|
Uh, još jedan auto koji će mu bit samo problem, ajd barem nije E53.
OK kužim 4.8 je atraktivan za kanal mada bi recimo 3.0 s N52 bio puno bolji i sigurniji odabir. No ok, ispraksirao se s čupanjem motora iz Alpine pa mu ovaj neće bit problem čupat van
Osobo bi radije gledao neke starije klasične modele.