Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.04.2022., 13:41   #60970
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Prije nego nize odgovorim, da podijelim s vama pricu, spomenuo sam je na drugom forumu, ali kako je auto tema, ne treba ostati tajna. Na temu, medija i narativa koji je u interesu dovoljno mocnih, da ju ucine nevidljivom.

Nedavno nesreca u Ilici, potvrdila mi prometna i ocevidci koju su stajali (vlasnici obrta) oko mjesta udesa.

Fliper odbijanje od zgrade do zgrade, dvije zene ispod skele, koje su izvlacili nakon nesrece. Vozacica i njena tajanstvena suvozacica - nestala u mraku medijske tisine. Prica se da je zena zastupnika, ili mozda i sama zastupnica, ili netko tko se ne smije spomenuti.

Dakle, promet nije funkcionirao 5 sati, ponavljam pet sati tramvajski i auto promet, nije se mogao odvijati. Zamislite pet sati odrazavanja na raspored voznji, ljudi koji se vracaju doma, te svih popratnih kasnjenja.

Gdje se desilo u srcu Agrama, najstrozi Centar = pet sati!

Znate li koliko je redakcija novina doslo?
Znate li koliko je TV kuca poslalo ekipu?

Nula, niti jedna, cak ni lokalne tipa OTV/Z1 koji za najmanje puknuce voda ili komunalnih potrebstina, salje kamere i mikrofone na teren.

Drugi dan sam uzeo daljinski, opcija na zahtjev premotao sve vecernje i dnevne vijeti, u vremenskom pomaku nakon nesrece. Znate li koliko je puta spomenuto? Niti jednom!

Da stvar bude jos cudnija, sve slike koju su dostupne na dva-tri portala koji su uopce objavili, ukljucujuci i Novi list, nisu redakcijske, vec kako i pise u samoj objavi, od prolaznika i susjeda! Znaci nisu cak ni terenske fotografe poslali.

Sad se zapitajte, da je Wolverine, Medo (nastavite niz forumasima) pocinio istu nesrecu, da je objava neopterecena. Zamislite senzacionalne vecernje naslove TV vijesti:

1) Mahnita voznja po Ilici

2) Sumanuti vozac napravio nevidjenu pomutnju i onemugicio promet u trajanju pet sati !

U studiju bi vec sjedio dezurni prometni strucnjak i sumirao sto sve treba poduzeti da se to vise ne desi. A nasim vozacima vec radili profile te razloge pocinjenja.

Toliko o informiranju, pa onim mladjima koji se trenutno hvataju za instalirane konstrukcije nadolazecih zelenih poreza na budale, koristite Aristotelovo sito istine, vrijedi danas, bolje nego ikad.
...
Sjećam se da je ta prometna zabljesnula u medijima, no nakon toga muk. Naravno, zaboravilo se na to. Naravno, prolaznici i sudionici znaju. Čak u medijima nije naslov brand automobila.