View Single Post
Staro 26.04.2022., 12:32   #1515
mierdadeltorro
Premium
Moj komp

mierdadeltorro's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor great9 Pregled postova
Erste: google pay, apple pay zadnji put sam pitao u Rujnu 2021.g., bit ce... uskoro, valjda do kraja godine. Jeste vidjeli kako je George super i zakon?
Na deviznom dolari i euri, placam nesto u eurima, pretvori mi transakciju u kune po njihovom tecaju pa je pretvori u eure po njihovom tecaju i onda skine eure sa deviznog. Isto i za dolare. Dupla konverzija.
Nemoguce dobiti osobnog bankara. Za podizanje deviza ovisno o podruznici u kojoj podizete mozda morate naruciti devize u riznici. Cak i za 1000 eura. Nisam provjeravao no moguce je da naplacuju naknadu bez maksimuma.

RBA: Nikad vise. Zatvorio racune. Na racunu dovoljno novaca, jedna IT trgovina uopce ne prima njihove kartice online, na POS kasi primaju. Pokusam platiti na licu mjesta - prekoracenje limita. Kojeg limita jbt? Imam dovoljno novaca. Limit po transakciji je iznad iznosa transakcije. Odem u banku, tehnicka greska budu rjesili. Prodje dva dana koliko su me cekale komponente u IT trgovini, pokusam opet, nejde. Odlazim u banku, limit smanjen na iznos nizi od transakcije. Promjenite limit, treba cekati 24 sata za promjenu. Sljedeci dan je subota, znaci bit ce u ponedjeljak u to vrijeme (u 14h).
Prodaja deviza samo do 15h. Funkcionalnost internet bankarstva zaostao u 2006toj godini.

ZABA: Kartice ne rade van drzave. Valjda niste placali na POS-u sa oznakom VISA - nisam znao da takvi postoje. Valjda niste ugurnuli karticu u POS uredjaj nego samo beskontaktno. Probali smo sve. Valjda vam se ostetila kartica. Poslali ste mi dvije iste kartice unatrag mjesec dana i izjavili da se dogodila greska sa prvom karticom. Stavljaju nalog za izdavanje nove kartice, do tad se jebi nemozes do svog novca osim odlaskom u poslovnicu. Naplatili 45 kuna reizdavanje kartice koja je ocigledno imala gresku kad je izdana. Znaci treca ista kartica.
Poslao sam upit banci za razne usluge, nisam dobio odgovor na nista. 8 prigovora i 6 mjeseci kasnije konacno mi se javio direktor/direktorica podruznice na koju sam davao prigovor te shvatio da je jedan od uvjeta za to radno mjesto da moras biti "ljudsko smece".

slažem se sa ovim za erste devizni račun.
kao da uopće nemaš devize na deviznom računu, nego rezerviranu količinu kuna u protuvrijednosti tečaja na taj dan.
mierdadeltorro je offline   Reply With Quote