View Single Post
Staro 26.04.2022., 02:13   #1505
great9
Premium

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor johnsmith Pregled postova
great9: Da mozda nisi poklikao dobro opcije za karticu? Nisam pratio ali u mzabi ima milijun opcija za svaku karticu, limit po placanju, broj transakcija, bankomati, online, valjda ima i international opcija, vidi.
Ne, sve opcije kartica su bile tocne. i oni su tada rekli "vidim da je odbijeno neznam zasto". Nisu htjeli napisati pismeno, bjeze od priznavanja bilo kakve krivnje pismeno. Evo prije nekoliko tjedana znam za jednu poslovnicu u ZABA-e u Zagrebu koja nije htjela otvoriti racun Ukrainskoj drzavljanki, otisla je u drugu konkurentsku banku i racun je otvoren istog trenutka.
Steta, duzi niz godina sam u toj banci, nikad nisam bio u minusu ili bio duzan. Mislim da sam im poslao valjda 4-5 prigovora opcenito unatrag dvije godine: svaki put ista prica... ispricavamo se zbog neugodnosti no vi ste nest sjebali, nismo mi nist krivi, sve je do tebe glupog koji nist ne kuzis itd. dodjite u banku da vam tamo solimo pamet. Jebes to - toliko novaca sam im ostavio kroz razne naknade no ne cijene musterije. Otvorit cu racun u stranoj banci cim budemo smijeli koristiti strane banke za primanje placa od 01.06.2022.
great9 je offline   Reply With Quote