View Single Post
Staro 25.04.2022., 19:51   #5327
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Da, i meni ista stvar bude na optici. Jednom dnevno bude taj reset, ali nije mi uvijek isto. Nekad moraš čekati 2-3min da dođe net natrag, a nekad u par sekundi radi internet nakon tog dns reseta(pretpostavljam da je dns reset?).

Imam jedno pitanje. Uskoro mi ističe magenta 1 paket (znači internet fiber optika, tv, telefon + mobitel). Da li netko od vas zna što se trenutno nudi za potpisivanje novog ugovora?

Potpitanje, gdje/kako je po vama najbolje uvjete dobiti za novi ugovor? Da li da nazovem korisničku službu ili da odem u t-centar za produženje ugovora? Di nude najbolje uvjete? Neš sam čuo da neki prodajni predstavnici mogu dati najbolje uvjete za produženje ugovora, ali nisam dovoljno upućen u vezi toga, tako da molim za savjet neki.

Unaprijed zahvaljujem na savjetima.

X puta već objašnjeno. 249kn max 3 na optici + max sport plus 15kn, 5kn prošireni i 5kn hbo premium. Magenta ne dolazi u obzir, brojeve prebaci u bonbon na jako velika kombinaciju za 70kn. Potraži na forumu, ima post kako to dobiti, ponuda se nalazi u cjeniku posebnih ponuda.
LeskiRM je offline   Reply With Quote