View Single Post
Staro 25.04.2022., 14:57   #299
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Loš je dan za Bitcoin, ali ukoliko imate sat do dva za maltretiranje s registracijama na 6 različitih usluga, možete zaraditi nešto ispod 400$.
Sklepao sam članak ovdje u pola sata kako dobiti gratise ako niste registrirani na tim mjenjačnicama. Ako i jeste drugi dio sa registracijom supružnika vam je dobra ideja ako već niste iskoristili isto. Ne znam da li bih se usudio masovno registrirati ostatak rodbine, ako vi budete, javite rezultate.

Ja sam riješio većinu registracija prije 2+ tjedna, jednu prije 45 dana, te čekam isplate s još dvije.

Ako admin misli da ne treba biti neka obriše link.
Prvo, čestitam na blogu.
Međutim drugo, ovo šta ti opisuješ se zove farmanje referrala i često je protivno ToS-u i zabranjeno.

Ako te uhvate, to znači da ćeš biti baniran sa te burze/platforme. Ako ti je nešto love ostalo na njoj, gubiš i to.
Barem je tako slučaj kod Celsiusa, za ostale nisam siguran niti mi se da provjeravati, ali kladio bih se da je isto. Nitko ne voli da ih se pravi budalama i vadi lova na neiskren način.

Npr. u Celsius chatu se svaku malo netko buni zašto mu je zatvoren account, a imao je para tamo, pa kada shvate da je farmanje referrala zabranjeno, onda više ne tipkaju. Kako te prokuže ne znam, ali prokuže te prije ili kasnije. Osobno sam više puta svjedočio dramama u chatu kada se to desi.

Također, ovo nije airdrop.
Lijepo od tebe da želiš pomoći ljudima, ali ne znam da ti je pametno sugerirati ovo ikome.
Neo-ST je offline   Reply With Quote