View Single Post
Staro 25.04.2022., 12:17   #1492
great9
Premium

Datum registracije: Dec 2012
Erste: google pay, apple pay zadnji put sam pitao u Rujnu 2021.g., bit ce... uskoro, valjda do kraja godine. Jeste vidjeli kako je George super i zakon?
Na deviznom dolari i euri, placam nesto u eurima, pretvori mi transakciju u kune po njihovom tecaju pa je pretvori u eure po njihovom tecaju i onda skine eure sa deviznog. Isto i za dolare. Dupla konverzija.
Nemoguce dobiti osobnog bankara. Za podizanje deviza ovisno o podruznici u kojoj podizete mozda morate naruciti devize u riznici. Cak i za 1000 eura. Nisam provjeravao no moguce je da naplacuju naknadu bez maksimuma.

RBA: Nikad vise. Zatvorio racune. Na racunu dovoljno novaca, jedna IT trgovina uopce ne prima njihove kartice online, na POS kasi primaju. Pokusam platiti na licu mjesta - prekoracenje limita. Kojeg limita jbt? Imam dovoljno novaca. Limit po transakciji je iznad iznosa transakcije. Odem u banku, tehnicka greska budu rjesili. Prodje dva dana koliko su me cekale komponente u IT trgovini, pokusam opet, nejde. Odlazim u banku, limit smanjen na iznos nizi od transakcije. Promjenite limit, treba cekati 24 sata za promjenu. Sljedeci dan je subota, znaci bit ce u ponedjeljak u to vrijeme (u 14h).
Prodaja deviza samo do 15h. Funkcionalnost internet bankarstva zaostao u 2006toj godini.

ZABA: Kartice ne rade van drzave. Valjda niste placali na POS-u sa oznakom VISA - nisam znao da takvi postoje. Valjda niste ugurnuli karticu u POS uredjaj nego samo beskontaktno. Probali smo sve. Valjda vam se ostetila kartica. Poslali ste mi dvije iste kartice unatrag mjesec dana i izjavili da se dogodila greska sa prvom karticom. Stavljaju nalog za izdavanje nove kartice, do tad se jebi nemozes do svog novca osim odlaskom u poslovnicu. Naplatili 45 kuna reizdavanje kartice koja je ocigledno imala gresku kad je izdana. Znaci treca ista kartica.
Poslao sam upit banci za razne usluge, nisam dobio odgovor na nista. 8 prigovora i 6 mjeseci kasnije konacno mi se javio direktor/direktorica podruznice na koju sam davao prigovor te shvatio da je jedan od uvjeta za to radno mjesto da moras biti "ljudsko smece".
great9 je offline   Reply With Quote