ono što meni nije jasno ako su razlog pucanja veze "šumovi" koji se dešavaju van stana (riječi servisera),
dali se to da spriječiti ili će se uvijek iznova pojavljivati, ako je ovo drugo s obzirom na pokazanu ažurnost a1 od korisničke službe do tehničara,
sa ugovorima od 2g, smo poprilično u banani,
brijem da nas jedino može spasiti neki čudesni novi firmware za fritz 6660.
Citiraj:
Autor Nikky
On i sad ima relativno ok nivo signala na xy kanala u Fritzu.
Kod njega je problem šta "nešto" unosi smetnje pa se pojavljuju errori a posljedično gubitak sinhronizacije nakon xy vremena.
|
pitanje je veliko dali uopće može nešto sam napraviti jer linija ide do kaslića ili čak do ormara pred zgradom i na svakom tom djelu može biti uzrok smetnjama,
meni je rekla ženska iz korisničke da s obzirom da mi je u 2 dana 2 puta pukla veza poslat nekog da provjeri i izgleda da su to i napravili,
u stanu mi nije ništa napravio što ja nisam probao 10-tak puta njemu iz prve proradilo,nažalost bio je vrlo škrt na riječima osim tog spominjanja šuma i pokazivanja mobitela ni riječi više.
ono sto hoću reći njihova je dužnost pružat ok uslugu i treba ih zvat svaki dan dok to ne urede pogotovo na kablu mi možemo kupovat i mijenjat komponente i trošiti novce u nedogled
a da ništa ne pomogne ponavljam dužnost je a1 da dovede u red liniju pogotovo kad znamo da fritz ne može biti uzrok.