24.04.2022., 14:28
|
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2021
|
Citiraj:
Autor xlr
Komotno spoji na UPS i svu mrezu (ruter, switch...) i neka ti mreza bude dostupna kada nestane struje. Dodat ces gore 15ak W, a imat ces mogucnost pristupiti mrezi izvana. Za sve to ti je dosta i previse 200tinjak W. Nema bas tako malih UPS-ova pa ces, jasno, uzeti jaci
Na kraju ces, kao i ja, na UPS pospajati multimediju i PC, pa ce ti runtime i dalje biti 30+ min. A onda slozis automatizam da NAS gasi PC, itd itd.
Vjerojatno sam spominjao u UPS temi da mi je Cyberpower VP1000ELCD na kraju totalno krepao kada je otisao stigao u servis na reklamaciju. Nije mu bilo sudjeno. Meni zna cesto iskociti limitator kad se zena zaigra s potrosacima pa mi se iskreno i ne da zaj s tim, ipak je to NAS, a tamo mi je sve.
|
Razmisljao sam o tome, ali mi je ISP router na drugoj etazi, teoretski bi ga mogao povuci u podrum gdje je ostatak opreme, ali tada opet preostaje problem mog routera na kojem je kompletna kongiguracija. Posto imam trofaznu struju i dosta snage, nemam problem sa potrosacima, vise me strah da ja ne zaboravim na NAS i ne spustim sklopku 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|