View Single Post
Staro 23.04.2022., 23:45   #6210
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Hajde ti kao veteran možeš bolje procjeniti, da li je bolje odigrat originalni ME plus grafički modovi ili LE?

Meni se iskreno nekako čini lijepša original vulgaris bez modova, ali ako se dobro sjećam izbalansirali su gameplay i kontrole u LE šta ne?

Sram me priznat, ali da, nikako da odigram to čudo, a obožavam SF...ali te igre od hrpu sati me baš ubijaju.
Ja bih sad na vašem mjestu ipak Legendary odigrao. Ne treba komplicirati. Ja sam orginal ME trilogiju odigrao prije par godina sa modovima za teksture (ALOT i meitum)

Sve je to isto na kraju dana, samo što su kod LE ME1 gunplay napravili sa ME2/ME3 stilom, što nije loše jer je ME1 ipak dosta stariji i malo clunky gunplay naspram 2 i 3

BTW nisu to baš toliko duge igre. Ja sam na svaku cca 60h potrošio, sve misije odigram itd. al ne treba trošit previse vremena na istraživanje planeta, skeniranje resursa. Skoro pa nebitno

Kod ME mi je najjača atmosfera, te kako je lore osmišljen, konkretno ta unija galaksija (kao malo ozbiljnija i realnija federacija iz star treka) + epic epic priča. Znat ćeš na šta mislim kad pređeš prvi ME i ona neka mjuza krene rokat = epic.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 23.04.2022. u 23:51.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote