View Single Post
Staro 22.04.2022., 15:55   #3139
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor JuiceBox Pregled postova
Cemu ovakav post ako nisi u stanju procitati zadnjih 10 stranica u usporedbi logitecha/razera/roccata itd sa svim ostalim ? I rekao sam ako mu paše. Ovaj layout nije "nabacan", nego ti daje manju tipkovnicu sa svim tipkama, tipkovnica je kraca i mis ti je dalje od tipkuse, zato sve vise ljudi ide na tkl/65% ili southpaw, jer su tipkuse predugacke i blizu su misu. Nikad si vise necu uzeti full size tipkusu, radije uzmem numpad odvojeno i stavim s lijeve strane. Vortex i poker usporedba ti je kao da usporedis bentley sa škodom, karikiram. Zasto je noctua sa kakica bojom bolja od 99% ventova na trzisu ?

Pa skoro da. Za 2k kuna si slozis Q2 sa kojom god kombinacijom hoces i imas stroj. Ili Ikki aurora, ili KBD75...
Uf, ajmo redom:
1.) nađi mi u zadnjih 10 stranica usporedbu Logija i sličnih marki (da se razumijemo - precijenjene su sve) sa svim ostalim (kojim?).
2.) Ne tražim manju tipkovnicu. Hoću full size. To što tebi i drugima treba hektar prostora za miš (opet - zašto?) ne znači da i meni treba. Meni fali numerički dio jer vjerovao ili ne, koristim komp za nešto drugo osim lamatanja s mišem. Pitaš se kako to znam? Imam 14" poslovni laptop bez numeričkog dijela i prvom prilikom će biti zamijenjen s 15" jer taj ima numerički dio.
3.) Num pad s lijeve strane? Ozbiljno?
4.) Koji vrag je southpaw?
5.) Vortex, poker i što već...koji od njih ima crnu full size tipkulju (nikakav 90% ne dolazi u obzir), pozadinsko osvjetljenje, UK layout s providnim hr znakovima i po mogućnosti media tipkama?
6.) Noctua se može smatrati srednjom klasom, nikako da je bolja od 99% fanova na tržištu. Hoćeš visoku klasu, gledaj SW3 ili Phanteks T30.
7.) Super, složi mi DIY tipkulju koja zadovoljava točku 5. (crna, full size, tactile, pozadinsko osvjetljenje, veliki enter, providni hr znakovi - po mogućnosti PBT keycapsi i media tipke) Nije šala, ozbiljan sam, ni meni se ne daju pare Razeru i sličnim firmama. Ako hoćeš plaću, dam ti Noctuin vent u tradicionalnim bojama iz D15S. Samo mi stoji u garaži otkad je zamijenjen chromax verzijom.
Garro je offline   Reply With Quote