View Single Post
Staro 20.04.2022., 20:29   #5323
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Neces nista postic resetiranjem ONT-a, jer ce ti HT opet drugi dan (tebi i cijeloj tvojoj lokalnoj optickoj mrezi) opet sve resetirat u vrijeme kad oni odluce; u tvom slucaju u 2:13. Tako je isto i kod mene i kod mojih poznanika u "malim" lokalnim mrezama...
Da, i meni ista stvar bude na optici. Jednom dnevno bude taj reset, ali nije mi uvijek isto. Nekad moraš čekati 2-3min da dođe net natrag, a nekad u par sekundi radi internet nakon tog dns reseta(pretpostavljam da je dns reset?).

Imam jedno pitanje. Uskoro mi ističe magenta 1 paket (znači internet fiber optika, tv, telefon + mobitel). Da li netko od vas zna što se trenutno nudi za potpisivanje novog ugovora?

Potpitanje, gdje/kako je po vama najbolje uvjete dobiti za novi ugovor? Da li da nazovem korisničku službu ili da odem u t-centar za produženje ugovora? Di nude najbolje uvjete? Neš sam čuo da neki prodajni predstavnici mogu dati najbolje uvjete za produženje ugovora, ali nisam dovoljno upućen u vezi toga, tako da molim za savjet neki.

Unaprijed zahvaljujem na savjetima.

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 20.04.2022. u 21:29.
Mogy je offline   Reply With Quote