View Single Post
Staro 19.04.2022., 14:31   #9111
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Pozz ekipa jel moze savjet.

Narucio sam od HG Spota Xiaomi Smart Kettle Pro, koji ima gresku ne odrzava vodu toplom nego ispise gresku E2.

Nisam htio bit mucko djubre pa sam ga poslao na reklamaciju, a ne na jednostrani raskid ugovora iako znam da bi mi bilo brze drugo, ali eto da nekog drugog ne dopadne ko i mene neispravan uređaj.
Sad servis odgovara ma sve radi u redu, da ja nisam pazio na kolicinu vode(kako ne), a znam da ne radi sigurno jer sam probao 10 puta sa raznim kombinacijama, a u drugih koji imaju isti uređaj nemaju problema ko ja Danas je 12. dan od dolaska proizvoda.

Sad mene zanima imam li ja pravo na taj jednostrani raskid kad mi se ovaj uređaj vrati sa servisa? Jer od tih 14 dana u mene je aparat bio 3 dana a ostalo na servisu/transportu. Jeli mogu napraviti taj jednostrani raskid ugovora ako uređaj uopce nije u mene? Znači odma sutra da ja udrem taj raskid pa kad ga ovi vrate, ja ga pošaljem nazad?
Uf to je sada zanimljiva situacija. Išao si pošteno ali su ti ga fino metnuli. Ali ja bih definitvno na tvojem mjestu to napravio. Naravno da imas pravo, neznam zasto ne bi imao pravo vratiti uređaj. Ljepo su u servisu napisali da je ispravan.
Znaci prije isteka 14 dana ispuniti njihovu formu o povratu i kad ti stigne
kuhalo fino im ga vratiti. Nema druge.

Pazi situaciju kod mene, naručio sa ekupi philipsov aparat za kavu, došao ostecen, lijeva stranica je ispala van iz kucista jer je puklo kuciste kod šarafa. I to slucajno skuzim nakon 2 dana. I sto sada, fizicko ostecenje mogu me otkantati bez pol frke a zadrziti aparat koji toliko kosta a ostecen je vjerojatno u transportu/iliKadVec mi nepada napamet. I ljepo sam ga vratio na velesajam ali sam im napomenuo da je doso ostecen i bez pol frke dobio novi. Da morali su oni potvrditi pa je bilo malo natezanja u smislu da aparat dodje na red da mogu potvrditi ali vec za 7 dana sam imao novi.

Uglavnom ovo tvoje kuhalo nije oštećeno tako da bez pol frke bi ga trebao moci vratiti.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote