Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.04.2022., 02:18   #60821
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor James Dean Pregled postova
A tvoj je idealan način razmišljanja kad ti misliš da ćeš sam promijenit svijet. Da bi došlo do nekog značajnijeg pomaka netko tu mora imat interes do tada ti slobodno se možeš pridružit borcima za pirodu i mjerit koliko koja krava isprdi metana te dal smiješ pojest koji burger od govedine ili ne. Dok oni na konto toga uzimaju paru. Sigurno je radi toga klima poremećena i sličnih idiotarija. Tebi će vagat šta jedeš a moćnici će zagađivat za cijeli svijet.

Za tebe kao zrno soli u tom cijelom kotaču je dovoljno da se ponašaš onako kako se od tebe kao kulturnog, civiliziranog građana očekuje. A ostalo prepusti velikim igračima jer ako se oni odluče sve će se riješit vrlo brzo.

Samo se vrati na koronu pa pregledaj nebo kad su najveće tvornice bile ugašene na tjedan-dva dana i reakciju prirode. Kad se krene od takvih stvari onda možeš očekivat neki napredak vrijedan spomena do tada malo tko će sam sebi naraušavat stečenu komociju za bolje sutra.
Još kad bi ti odgovarao na nešto što sam ja napisao, a ne na nešto treće to bi bilo super
Exomaniac je offline   Reply With Quote