View Single Post
Staro 17.04.2022., 20:06   #1120
tonini
Premium
Moj komp

tonini's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Ako je Cpu 64bit onda nova 64bit instalacija, cak nadogradnja na novim PC sa Win10 na Win11 zna imati probleme i zato se preporucuje cista instalacija.
Sto se tice igre, najbolje se vidi dali je do PC-a tako sto se prati frames per second (broj slicica u sekundi-fps) prilikom igranja, npr. u Steam, Ubisoft i Origin postoji opcija za ukljucivanje brojaca fps-a i bude u kutu negdje ovisno gdje se postavi.
Za Bluestacks ne znam da li ima brojac, ali ako igra postane sporija, trzava ili reagira sporo na komande onda i to moze biti znak da je u tvom slucaju do snage grafike PC-a.
Ako igra klizi i nema zastajkivanja, napredak, ocjene i pobjede mogu biti vezane uz same postavke igre sto su developeri podesili a znaju se pojaviti i online igraci varalice (cheateri).
Svakako Intel integrirana grafika nije dovoljna za igranje graficki zahtjevnijih igara u emulatoru, za PC igre jos nekako ako se spusti rezolucija i postavke detalja.
Evo ima brojčanik fps-a, smanjio sam pixele na low, displej nisam dira.
FSP se preporuka je kod multi player on line na 20 dok je meni bilo na 60 a max 240, sad je 20 a max 60. Brojčanik broji sad uglavnom od 17 do 2o.
Dobro sad sam to napravija pa bumo videli.
tonini je offline   Reply With Quote