View Single Post
Staro 17.04.2022., 18:32   #1119
tonini
Premium
Moj komp

tonini's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Ako je Cpu 64bit onda nova 64bit instalacija, cak nadogradnja na novim PC sa Win10 na Win11 zna imati probleme i zato se preporucuje cista instalacija.
Sto se tice igre, najbolje se vidi dali je do PC-a tako sto se prati frames per second (broj slicica u sekundi-fps) prilikom igranja, npr. u Steam, Ubisoft i Origin postoji opcija za ukljucivanje brojaca fps-a i bude u kutu negdje ovisno gdje se postavi.
Za Bluestacks ne znam da li ima brojac, ali ako igra postane sporija, trzava ili reagira sporo na komande onda i to moze biti znak da je u tvom slucaju do snage grafike PC-a.
Ako igra klizi i nema zastajkivanja, napredak, ocjene i pobjede mogu biti vezane uz same postavke igre sto su developeri podesili a znaju se pojaviti i online igraci varalice (cheateri).
Svakako Intel integrirana grafika nije dovoljna za igranje graficki zahtjevnijih igara u emulatoru, za PC igre jos nekako ako se spusti rezolucija i postavke detalja.
To u stvari govorim, za sada nisam primjetio neko zastajkivanje prekidanje, igra teče normalno al se događa ono što sam objasnio gore. Draže bi mi bilo da ima varakica (cheatera) nego da je developer sam postavio ograničenja.
Probat ću ovo sve što si rekao.
E da kad restartam računalo za vrime igre onda kad vidim da nešto ne štima ctrl+alt+del (normalno tad gubim punte kao da sam zadnji) tad kod ponovnog uključenja ne u staru započetu već u novu igru nema ništa za primjetiti sve teče kao po "loju", druga započeta nakon prve postaje već problem.
Danas ću smanjiti rezoluciju, a ako su cheateri kako se od njih obraniti. Pokušat ću promaći brojač fsp-a. Ok moram se pripremiti za kupnju neke grafe, vidim da je to nužno.
Ne znam kako je sa cpu grafikom intela viših generacija npr. LGA 1200 chipset Z370 ili 570 i inter core 9gen.
tonini je offline   Reply With Quote