17.04.2022., 01:05
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor stitrek
Gaming je dosta popularan kod penzionera, samo je pitanje kakav tip igara netko voli, studije su radene gdje je zakljuceno da igranje drustvenih, kartaskih ili video igara u starijoj dobi odrzava mozak zdravim, slicno kao i lagano vjezbanje za misice.
Normalno je da svi sto idemo stariji volimo sporije igre sa dobrom pricom i likovima, ili sa nekakvim zagonetkama.
Preporucujem point and click igre koje se igraju samom misem i klikom se pokrecu likovi, tu cesto bude nekakvih zagonetki i dublja prica. (Syberia serijal, The Longest Journey, Truberbrook, Broken Sword, Detroit-Become Human...)
Pixonic je napravio slicnu igru War Robotsu i zove se Dino Squad a
Mech Arena i Battle Of Titans B.O.T. su dosta slicne War Robotsu, sve igre se mogu igrati na Bluestacks.
Na Steam za PC ima free multiplayer igra Robocraft koja je dosta slicna navedenim igrama.
|
Hvala probat ću neke od navedenih, al samo da napomenem kod mene nije problem brzina igre, al da ne gnjavim dalje. Već sam prigleda malo njuškalo, za grafu, nakon što isprobam ovu ovu moju, problem je što se ovo drugo računalo ne nalazi ovdje u kući već u drugoj a ona je na našem jednom otokuInstalira sam i nox emulator al je lošiji iako je i za android 9.
|
|
|