Citiraj:
Autor tonini
Da budem iskren ova mi je nekako sila ono ok. Eto neki takav tip on line sličan toj igri, bilo bi dobro da je besplatna. Tražija san al i nisam naša nešto slično. Al da buden iskren ko zna koliko ću ja još dugo moči igrati ionako imam sad 71 godinu. Malo čudno jel da, al ne dam se!
|
Gaming je dosta popularan kod penzionera, samo je pitanje kakav tip igara netko voli, studije su radene gdje je zakljuceno da igranje drustvenih, kartaskih ili video igara u starijoj dobi odrzava mozak zdravim, slicno kao i lagano vjezbanje za misice.
Normalno je da svi sto idemo stariji volimo sporije igre sa dobrom pricom i likovima, ili sa nekakvim zagonetkama.
Preporucujem point and click igre koje se igraju samom misem i klikom se pokrecu likovi, tu cesto bude nekakvih zagonetki i dublja prica. (Syberia serijal, The Longest Journey, Truberbrook, Broken Sword, Detroit-Become Human...)
Pixonic je napravio slicnu igru War Robotsu i zove se Dino Squad a
Mech Arena i Battle Of Titans B.O.T. su dosta slicne War Robotsu, sve igre se mogu igrati na Bluestacks.
Na Steam za PC ima free multiplayer igra Robocraft koja je dosta slicna navedenim igrama.