View Single Post
Staro 16.04.2022., 19:01   #15780
cic
Premium

cic's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Nisi jedini koji prati, mada IMHO serija je OK, samo da onda i stanu sa sedmom sezonom, jer već sad Chuck Rhoades izmišlja situacije u kojima istjeruje pravdu, a nije ništa bolji od milijardera koje progoni.

Nažalost, Bobby Axelrod (Damian Lewis) se više ne vraća, jer je Damian Lewis orginalno potpisal za samo pet sezona, a i čovjeku je prošle godine žena umrla, tak da su njegov lik, polako, ali sigurno postepeno micali iz glavne radnje.

Mada, Corey Stoll je sasvim solidan kao Michael Prince, samo kaj ovo što dalje ide, polako prerasta u House of Cards, kaj je isto tak bila odlična serija, dok se pred kraj nije raspala po uzoru na samo ime serije.

Ma meni se Billions raspada već bar dvije, tri sezone. Stalno podmićivanje između Chucka i milijardera, i to u jednoj epizodi par puta. I svaki put znaju koji je sljedeći potez druge strane. I tak svaku epizodu. Još sam si kao ostavio 6. sezonu pa ću u komadu odgledat. Teška muka, sedmu sezonu ću obavezno morat gledat kak epizode izlaze jer će taman tjedan dana bit dosta da se mozak oporavi do iduće epizode.

House of Cards mi je isto bila odlična serija, al nakon 4 sezone sam odustao.
cic je offline   Reply With Quote