Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
16.04.2022., 12:58
#
15770
Exomaniac
Registered User
Moj komp
Datum registracije: Mar 2016
brojeve osiguranja osoba koje dostavlja AI
ovo u spoileru jedostavno nije dovoljno meni da bi pratio seriju u pet sezona.
Ah, bez da kažem previše, uz takva očekivanja mislim da ti se onda neće svidjet jer ako se dobro sjećam što je bilo u kojoj sezoni, prva je bila upravo to, plus pokoji flashback da se postave temelji za budućnost. Mislim, u opisu stoji da je to crime drama show pa ono, teško može biti crime drama bez krimi dijelova
to je ustvari vozilo kojim se priča gura dalje kroz seriju
Meni osobno nije bilo toliko bitna radnja koliko su mi postali dobri likovi, stvarno se odlično razviju i realno bi gledao seriju opet samo zbog njih.
Al jbg, sto ljudi, sto ćudi, sto žena, dvjesto sisa, pa nema svatko isti ukus
-->
Citiraj:
Autor
pogi
Dati ću šansu još par epizoda, ali nešto se mora početi dešavati osim krimi serije uz ...
brojeve osiguranja osoba koje dostavlja AI
ovo u spoileru jedostavno nije dovoljno meni da bi pratio seriju u pet sezona.
Ah, bez da kažem previše, uz takva očekivanja mislim da ti se onda neće svidjet jer ako se dobro sjećam što je bilo u kojoj sezoni, prva je bila upravo to, plus pokoji flashback da se postave temelji za budućnost. Mislim, u opisu stoji da je to crime drama show pa ono, teško može biti crime drama bez krimi dijelova
to je ustvari vozilo kojim se priča gura dalje kroz seriju
Meni osobno nije bilo toliko bitna radnja koliko su mi postali dobri likovi, stvarno se odlično razviju i realno bi gledao seriju opet samo zbog njih.
Al jbg, sto ljudi, sto ćudi, sto žena, dvjesto sisa, pa nema svatko isti ukus
Exomaniac
Vidi profil
Pronađi još poruka od Exomaniac
Moj komp
CPU:
Ryzen 7600X
RAM:
32GB 5600MHz
HDD:
Samsung EVO 860 500GB
VGA: