View Single Post
Staro 16.04.2022., 08:58   #1105
tonini
Premium
Moj komp

tonini's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Graficki ddr3 ram je spor, zato je ostavi u slabijem racunalu, i s vremenom kupi neku graficku karticu, od novih Rx 6500Xt 4GB ddr6 (200$) ili polovnu Rx470-570-480-580 (postoje 4GB i 8GB) sve su ddr5.
Sve navedene kartice su solidne za gaming do 1080p rezolucije, ako imas 1440p onda za Rx6500 Xt postoji RSR driver opcija koja radi scale rezolucije na 1440p.
Hvala na odgovorima, ali ipak je jeftinije instalirati win 11, za nekih 15-tak dolara ako će dati bolje rezultate. Ma ovu igru igram već punih 7 godina ustvari jedino nju još igram, od kad je izašla. Prije sam je igrao na tabletu prvo lenovo 8", alkatel10" a kasnije na Huawei 10" i sve je bilo ok do prije godinu - dvi dana dok je nisu kako se ono kaže "remastered" od tad počinju problemi. oduzeli su status odnosno nivo i vratili me nazad za dva nivoa itd al to nije bitno. Ustvari stalno je tribalo imati jači tablet što se tiče procesora i rama. Kako su svi tableti imali i mogućnost sim-a tako bi kad bi zaštekao wi fi pribacija na mobilne podatke i išlo bi super. Što se tiče same igre došao sam do jednog nivoa kojim se možeš održavati u igri sasvim dobro. E tu je nakon nekog vrimena opet tribalo jači tablet, ali se pojavila mogućnost igre priko emulatora. Tad sam imao ovo drugo računalo isto ok mbo sa chipset z77 i cpu intel i7 3770 rama 16GB SSD 250GB i ovom grafičkom od 2GB. Sve je to lipo radilo bilo je zadovoljstvo igrati i onda opet problemi. Zatim sam složio ovo drugo računalo a sve prema mogućnostima novčanim i onda sve ok u početku a kasnije šteka.
Eto sad imam i optički internet, mislio sam i to će pomoći, međutim ne, događa se isto.
Ustvari to je online igra 6 igrača i vi kasnije vidite tijekom igre kad gubite da vas je porazio netko čiji nivo alata kojima igra je npr. je 2 ili 3 (MK1) a ja sam na npr. zadnjem trećem nivou (MK3).

Možda sam malo i naporan ali ne znam što je problem. Hvala još jednom na svim odgovorima.
tonini je offline   Reply With Quote